SMA Comfort 3 Devam Sütü 400 Gr 1-3 Yaş Devam Sütü
SMA® Comfort 3 400g 1-3 Yaş Devam Sütü
- FOS/GOS barındıran , L. Reuteri patentli, geliştirilmiş çift etkili formülü ile SMA Comfort 3!
- Bebek Beslenmesinde 100 Yıllık Tecrübe
- Nestlé'nin anne sütü üzerine yaptığı araştırmalara dayanarak geliştirilmiş protein teknolojisi OPTIPRO®, çocuğunuzun ihtiyaçlarına uygun miktarda ve kalitede protein içeriği sağlar.
Standart Beslenme Tablosu
YAŞ |
ILIK SU (KAYNATILMIŞ) (ml) |
ÖLÇEK |
24 SAATTEKİ BESLENME SAYISI |
12 ay ve üzeri |
210 |
7 |
2-3 |
Standart Beslenme Tablosu ortalama ihtiyaçlara dayanan genel bir kılavuzdur. Bebeğinizin önerilen miktarlardan daha az ya da çok devam sütüne ihtiyacı olduğunu düşünürseniz yetkili sağlık çalışanına danışınız. 1 ölçek 4,3 g toz devam sütü içerir. 30 ml suya bir ölçek SMA® COMFORT 3 ilave ediniz. Ürünün içerisinde bulunan canlı kültürlerin sayısını korumak için, toz formülü eklemeden önce kaynatmış olduğunuz suyun vücut sıcaklığına kadar soğutulduğundan emin olunuz. Sadece ürünün kapağının altında bulunan ölçü kaşığını kullanınız. Doktor tavsiye etmediği sürece beslenme tablosunda belirtilenden daha az veya daha fazla toz formül kullanmayınız. Bu durum bebeğinizin susuz kalmasına veya yeterli beslenememesine neden olabilir. Bebeğinizin beslenmesine yeni besinler eklemeden önce mutlaka doktorunuza danışınız.
Kullanım Önerileri
- Çocuğunuzu besledikten sonra artan formülü tekrar kullanmayınız.
- Biberondaki devam sütüne yiyecek eklemeyiniz.
- Devam sütünü mikrodalga fırında ısıtmayınız. Isı dağılımı eşit olmayabilir ve bebeğinizin ağzı yanabilir.
- Özel ölçek, kutu ilk açıldığında folyonun üzerinde bulunur. Sonraki kullanımlarda, ölçeği ürünün hazırlanması bölümünde gösterildiği gibi kapak altındaki özel bölüme yerleştiriniz.
Saklama Koşulları
- Ürünü serin ve kuru bir yerde saklayınız.
- Kutu açıldıktan sonra ürünün tazeliğini korumak için kutuyu plastik kapağıyla kapalı tutunuz.
- Açılmış kutuyu 4 hafta içinde kullanınız.
- Yüksek sıcaklıkta uzun süre bekletmekten kaçınınız.
- Uygun olmayan hazırlama ve saklama şekli sağlığa zararlıdır
Hazırlama
- Formülü hazırlamadan önce ellerinizi yıkayın.
- Alıştırma bardağı ve başlığını yıkayın ve sonrasında beş dakika kaynatın. Kullanana kadar kaynamış suyun içerisinde bırakın.
- İçme suyunu beş dakika kaynatın ve soğuması için bekletin.
- Beslenme tablosunu takip edin. Alıştırma bardağına önerilen miktarda hazırladığınız ılık sudan koyun. Sonrasında ürünün içinden çıkan ölçek ile belirtilen ölçüde toz formülü koyun ve fazlasını kutunun iç kısmında bulunan ölçek tutacağında sıyırın.Beslenme tablosunda önerilen miktarda hazırladığınız ılık sudan koyun.
- Kullanılan ölçeğin kuru olduğundan emin olun ve kutunun içine koyun. Her kullanımdan sonra açılmış kutuyu sıkıca kapatın. Serin ve kuru bir yerde saklayın.
Toz tamamen çözünene kadar iyice çalkalayın. Beslemeden önce sıcaklığını kontrol edin.
İçindekiler
Yağsız süt, laktoz (süt ürünü), bitkisel yağlar [yüksek oleik asitli ayçiçek, düşük erusik asitli kolza, ayçiçek, antioksidan (alfa-tokoferol, L-askorbilpalmitat), demineralize peyniraltı suyu (süt ürünü), peyniraltı suyu permeatı (süt ürünü), galakto-oligasakkarit, mineraller (sitrik asidin kalsiyum tuzları, ortofosforik asidin sodyum tuzları, potasyum klorür, potasyum sitrat, ortofosforik asidin potasyum tuzları, magnezyum klorür, ferroz sülfat, çinko sülfat, bakır sülfat, manganez sülfat, potasyum iyodür, sodyum selenat), vitaminler [vitamin C (sodyum L-askorbat), vitamin E (DL-alfa-tokoferil asetat), niasin (nikotinamid), pantotenik asit (D-pantotenat, kalsiyum), vitamin B1 (tiamin mononitrat), vitamin A (retinil asetat), vitamin B2 (riboflavin), vitamin B6 (piridoksin hidroklorür), folat (folik asit), vitamin K (fitomenadion), vitamin D (kolekalsiferol), biotin (D-biotin), vitamin B12 (siyanokobalamin)], emülgatör (soya lesitini), alg (Schizochytrium sp.) yağı, frukto-oligosakkarit, asitliği düzenleyici (sitrik asit), L-fenilalanin, L-lösin, L-izölösin, Limosilactobacillus reuteri kültürü (DSM 17938*), L triptofan, L-histidin. *BioGaia AB lisansı altındadır.
Alerjenler
Süt, soya içerir.
Enerji Ve Besin Öğeleri
|
100 ml içime hazır devam sütü |
|
Enerji |
kJ |
272 |
kcal | 65 | |
Yağ |
g |
3.2 |
Doymuş yağ |
g |
0.3 |
Tekli doymamış yağ |
g |
2.1 |
Çoklu doymamış yağ |
g |
0.6 |
Linoleik asit |
mg |
481 |
Alfa-linolenik asit |
mg |
46 |
Dokosahekzaenoik asit (DHA) |
mg |
16.3 |
Karbonhidrat |
g |
7.9 |
Şekerler |
g |
7.8 |
Laktoz |
g |
7.8 |
Lif |
g |
0.24 |
Protein |
g |
1.10 |
Peynir altı suyu proteini / Kazein oranı |
- |
60/40 |
Vitaminler |
||
A Vitamini |
µg-RE |
59.8 |
D Vitamini |
μgD |
1.6 |
Tiamin (B1 Vitamini) |
μg |
60 |
Riboflavin (B2 Vitamini) |
μg |
160 |
Niasin (B3 Vitamini) |
mg |
0.5 |
Pantotenik Asit |
mg |
0.4 |
B6 Vitamini |
μg |
40 |
Biotin |
µg |
1.7 |
Folat |
µg-DFE |
18.2 |
B12 Vitamini |
µg |
0.2 |
C Vitamini |
mg |
11.7 |
K Vitamini |
µg |
4.9 |
E Vitamini |
mgTE |
1.7 |
Mineraller |
||
Sodyum |
mg |
33 |
Potasyum |
mg |
85.8 |
Klor |
mg |
46.8 |
Kalsiyum |
mg |
63.7 |
Fosfor |
mg |
39.0 |
Magnezyum |
mg |
4.29 |
Demir |
mg |
0.9 |
Çinko |
mg |
0.5 |
Bakır |
µg |
52 |
İyot |
µg |
13.7 |
Selenyum |
µg |
3.3 |
Mangan |
µg |
23 |
Flor ≤ |
µg |
7.8 |
Diğer |
||
Frukto-oligosakkaritler |
g |
0.04 |
Galakto-oligosakkaritler |
g |
0.34 |
1 ölçek 4,3 g toz devam sütü içerir.
100 ml Devam Sütü = 12,9 g toz devam formülü + 90 ml su
Diğer Bilgiler
Parti No ve Son Tüketim Tarihi (STT) kutunun altındadır.
Koruyucu atmosferde ambalajlanmıştır.
Menşe: Fransa
Üretici: Nestlé Fransa SAS, Boué Factory, 1 rue des Fabriques, 02450 Boué Fransa
®Société des Produits Nestlé S.A. Vevey, Switzerland'nın tescilli markasıdır.
ÖNEMLİ UYARI:
Anne sütü bebekler için en iyisidir ve emzirme devam edebildiği kadar devam etmelidir. SMA® COMFORT 3, 1-3 yaş küçük çocukların uygun tamamlayıcı beslenmeye başlamasının ardından çeşitlendirilmiş beslenmelerinin bir parçasıdır. Anne sütünün yerine geçmez ve ilk 6 ay boyunca anne sütü yerine kullanılmamalıdır. Tamamlayıcı beslenmeye başlama kararı, sadece bağımsız sağlık hizmeti çalışanları tarafından bebeğinizin büyüme ve gelişim ihtiyaçlarına dayanılarak yapılmalıdır.
İlgili Makaleler